Събраха ли се Риана и Крис Браун? 23.07 | 20:38

Двамата заминаха поединично към Сен Тропе на почивка, а дали това е случайно

От Диана Цветкова

Спекулациите, че романса между Риана и Крис Браун не е приключил с побоя, който певецът ѝ нанесе преди три години, се засилват в последно време.

Наскоро Риана се появи в студиото на бившия си любим, а сега от съобщения, които двамата публикуват в Twitter, става ясно, че са в Сен Тропе по едно и също време.

Двамата не пропускат да се закачат по време на лятната си отпуска, а нещата стават особено пикантни при положение, че са в една и съща част на света, отбелязва Contactmusic и допуска, че те може би подготвят почвата за предстоящото си помиряване.

Първо Крис Браун туитна, че заминава към Сен Тропе, където вече се знаеше, че Риана споделя една яхта с Меджик Джонсън. Скоро след това провокативната певица написа на стената си следното: "Приземи се, бейби, помогни ми да избера формата си".

Крис замина за Южна Франция с хеликоптер заедно със своя колега Лудакрис, като скоро след това сподели с последователите си, че вече е на лодка.

Слуховете, че Риана и Крис Браун са се събрали бяха подхранени и от факта, че по-рано те бяха забелязани заедно в Ню Йорк да пият шампанско. Все пак досега нито един от двамата не е говорил публично за отношенията им, особено дали са се събрали или не.

Водещи