Създателят на саундтрака на „Флашданс" продуцира парчета за Лейди Гага 28.01 | 09:02

Поп дивата ще работи с редица известни продуценти

От iNews.bg

Създателят на саундтракa на култовия филм "Флашданс" ще продуцира част от парчетата от новия албум на Лейди Гага.  

Пионерът в диско музиката Джорджо Мородер заяви, че e приготвил редица парчета за поп дивата. Той е работил със звезди като Дона Съмър, Дафт Пънк, Дебора Хари от "Блонди" и Фреди Меркюри. Моредер е създател на саундтрака към "Среднощен експрес" и " Супер мен 3". 

"Още миналата седмица двамата трябваше да влезем в студиото, но хванах настинка. С нея ще се видим, след като се оправя. Аз имам пет или шест записа, само първоначални идеи. Барабани, клавири, бас. Очаквам тя да ме изненада, тъй като нямам никаква идея как тя работи по време на записи. Ще свири ли на пиано? Аз свиря ли?", заяви пред Popjustice продуцентът. 

Мородер се надява също така някои от записаните песни да влязат в негов собствен албум. "Ако мога да я убедя за това, ще бъде невероятно", казва творецът. 

Четвъртият албум на Лейди Гага е забулен в мистерия, но Мородер вероятно ще е един от много продуценти, които ще работят върху него.  

Изпълнителката наскоро намекна, че е известният RedOne също е с нея "на борда". 

Новият албум на самия Мородер се очаква да бъде голяма изненада. В него той е работил със световно известени звезди като Кайли Миноуг и Бритни Спиърс. 

Водещи

Най-четени