Съпругата на Бандерас го ревнува от Деси Тенекеджиева 31.05 | 14:00

Мелани Грифит хванала актьора да флиртува

От iNews.bg

Деси Тенекеджиева се върна в 2001 год., когато имала честта да присъства на едно от най-престижните филмови събития в света – Кинофестивала в Кан. Актрисата разказа интересни моменти от събитието в студиото на "Жените говорят".

По време на коктейла, нашата актриса започнала сладка раздумка Антонио Бандерас. Малко след това се появила Мелани Грифит и забелязала, че половинката й е в компанията на чужда жена. Бандерас се притесни и побърза да се върне при жена си. Било ясно, че Мелани много го ревнува, сподели Деси Тенекеджиева.

Тя допълни, че за нея е било изключителен шанс да бъде избрана за роля във филма " Занаятът на оръжията " на режисьора Ермано Олми. Лентата е отличена с 9 награди "David di Donatello", 3 награди "Nastro d'Argento" и е номинирана за наградата "Златна палма" именно на Фестивала в Кан през 2001 г.

Деси си спомни още, че въпреки засилената охрана била обрана на бляскавото събитие, в суматохата някой отмъкнал чантата й. Въпреки че тогава българката имала сериозна връзка с певеца Васил Петров, тя взела решение да бъде сама на фестивала, единствено в компанията на екипа от филма.

Водещи

Най-четени