Съпрузи-братовчеди и приятелки, които си предават мисли, в ефира на Нова 10.04 | 17:23

Шоуто „Да ти паднат 100 хиляди” представя две доста интересни двойки

От Мартина Панайотова

Утрешният епизод на "Да ти паднат 100 хиляди” ще бъде посветен на две двойки с особено интересни лични и кармични връзки.

Първи в борбата за 100-те хиляди лева ще се впуснат съпрузите Емилия и Стоян, които крият една от най-необичайните лични истории в шоуто. След като двамата се запознали и започнали да живеят заедно, се оказало, че имат роднинска връзка – били братовчеди.

Впоследствие станало ясно, че са 5-и братовчеди, което е в рамките на нормалното. Така, без притеснения, станали семейство. Днес Стоян се занимава с търговия, а Емилия е консултант по обучение и развитие.

Рядка връзка ще имат и следващите участници – приятелките Светлана и Радослава, които определят отношенията помежду си като "кармична обвързаност”. Двете се запознали съвсем случайно, а с течение на времето се случвало толкова силно да усещат енергията помежду си, че дори си предавали мисли.

Дали ще успеят да трансформират мислите си в посока на правилните отговори и спечелването на 100-те хиляди, ще стане ясно утре, 11 април, в ефира на Нова ТВ.

Водещи