Теди Велинова и д-р Енчев разкриха истината за връзката си 29.04 | 10:06

Бременната стилистка наддала 7 килограма

От Мартина Панайотова

"Един за друг сме! Не съжаляваме, че на по-зряла възраст ще имаме дете, тъй като чакането да се срещнем си струваше!", разкриха пластичният хирург д-р Енчев и стилистката Теди Велинова, които наскоро разкриха връзката си.

За първи път той я е видял по телевизията и му направила изключително впечатление, защото не приличала на никоя друга. Седем години по-късно любовта им припламва постепенно... Първоначално Теди имала лошо отношение към него, тъй като недоброжелатели ѝ казали, че той я критикувал.

Днес двамата са категорични, че любовта се среща на всякакви невероятни места и ако нещо е писано - то се случва! Магията помежду им се ражда в работна атмосфера - когато установили, че си приличат, стана ясно от предаването "Жените говорят", където двамата бяха гости.

Според Теди идеята, че противоположностите се привличат, не е състоятелна, защото е невъзможно да живееш с човек, диаметрално различен от теб. Тя признава, че му се възхищава не само като жена, но и като стилист.

Винаги се допитва до него в работата си, защото неговият изключителен стил и чувство за красота са рядко срещан талант.

Нейният принос във външния му вид - олекотила е стила му на обличане по време на рекламната кампания, в която са работили заедно. Три месеца след приключването на проекта двамата вечерят за първи път - изключително притеснени от срещата си, но въодушевени от очакването за нещо красиво между тях в бъдеще.

Енчев призна, че когато тя го целунала за първи път - той буквално си изпуснал чантата.

Двамата очакват момче, а според астролога на предаването те ще имат общо виждане относно възпитанието му. Теди днес влиза в 7-ми месец и за целия период на бременността е качила 7 килограма.

Бащата ще присъства на раждането, за да заличи белега от операцията, тъй като бебето ще се роди със секцио. Двамата са категорични, че естественото раждане е по-вредно за бебето.

Бъдещата майка не капризничи. Единствената й претенция е да не помирисва целина! Ето тази зима туршиите на д-р Енчев са без любимата му подправка. Двамата споделиха, че въпреки наедрелия корем на Теди, сексуалният им живот върви нормално. Сватбата ще бъде следващата година.



Водещи

Най-четени