Тест: Какво казва роклята за характера? 15.05 | 16:45

Дълга къса, разголена или натруфена - всички тези характеристики разкриват черти на личността

От Деси Николова

Изборът на роклята, която ще носите на важно за вас събитие, до голяма степен разкрива целия ви характер.

Jenite.bg предлагат подробен тест, с който да анализирате себе си чрез абитуриентския си тоалет. Разбира се, ако балът ви е бил твърде отдавна, можете да използвате за основа официална рокля, която сте обличали по-скоро.

Тестът е илюстриран с 6 основни модела рокли - със сигурност ще успеете да оприличите вашата на някой от показаните типове.

Ето какво означава късата кукленска рокличка с украса, например:
Тя е за веселите спонтанни дами, които искат да бъдат забелязани - както с външния вид, така и с поведението си. Те винаги са в сърцето на компанията и забавляват околните. Понякога обаче прекаляват с характерната си безгрижност. Не виждат нищо лошо в това, че не взимат нещата твърде насериозно и не осъзнават, че това означава някой винаги да върви след тях и да оправя сътворените бъркотии. 

Елегантна дълга до земята рокля 
Жените, които залагат на тази визия, държат да респектират. Те са готови да помагат на околните, но очакват в замяна и околните винаги да се съобразяват с тях. Не оставят никой да им се "качи на главата" и умеят да печелят възхищение. От друга страна обаче, близките им често се чувстват потиснати от перфекционизма и прекалените им изисквания. 

Какво казват за характера останалите типове рокли, можете да проверите в текста на целия тест

Водещи

Най-четени