Тийн момичета увиват тела около Тони Стораро 11.05 | 10:30

Фолк певецът стана обект на желание от десетки кандидат-абитуриентки (Снимки)

От iNews.bg

Популярният сред младежите фолк певец Тони Стораро положи официален старт на абитуриентските балове, като взе участие в столичен клуб във вторник.

От изпратено прессъобщение, допълнено от няколко нагледни снимки, се разбра, че певецът, чието прозвище е Големият Тони, не е оставил нито един от младежите и девойките, които са отишли да го гледат безразлични.

На снимковия материал ясно се вижда как фолкаджията забавлява публиката, а в краката му провокативно тела увиват няколко кандидат-абитуриентки.

"Сцената бе окупирана от десетки почитателки на звездата, които посрещнаха утрото на дансинга, а изпълнителят на "Двете сладурани” даде старт на отброяването 1-2-3-4-5-6......12!

Скъпите тоалети и прически на фенките определено изгубиха първоначалния си блясък заради страстните и неспиращи танци във фатална близост със звездата на "Диапазон Рекърдс”, но настроението пък за сметка на това се повишаваше с всяка изминала минута.

Качени по масите, девойки и младежи захвърлиха всички задръжки и се впуснаха в безкраен купон, някои хванаха дори микрофона и отмениха Големия Тони в пеенето, макар и за кратко, съобщава се още в прессъобщението.

Каква част от аудиторията е имала навършено пълнолетие, не ставя ясно.

Водещи

Най-четени