Това е най-старото момиче Бонд 03.06 | 17:15

Пенелопе Крус, изглежда, ще е звездата в следващата лента за шпионина

От Мартина Панайотова

Испанската филмова звезда Пенелопе Крус, която ще навърши 40 години през април, може да се превърне в най-възрастното момиче на Джеймс Бонд, ако преговорите за участието ѝ в бъдещата лента за агент 007 приключат успешно.

Очарователната брюнетка е била поканена от продуцентите в 24-тия епизод от шпионската екранна сага. Поредният филм за суперагента по всяка вероятност отново ще бъде режисиран от Сам Мендес, проявил се в "007 координати: Скайфол".

Продуцентите отдавна са искали да включат Пенелопе Крус в кастинга на 007, но испанската прима досега им отказвала поради други професионални ангажименти.

Сега, изглежда, са издебнали най-добрия момент за нейното ангажиране. Ако Пенелопе се снима в следващия филм за суперагента, тя ще стане най-възрастното момиче на Джеймс Бонд, измествайки от първото място 39-годишната Онър Блакман, която изигра ролята на Пуси Галор във филма от 1962 година "Голдфингър".

Пенелопе Крус е бременна с второто си дете от актьора Хавиер Бардем, припомня БТА. Тя бързо влезе във форма след първото си раждане и това дава основание на продуцентите да я потърсят за участие в новото Бонд издание.

Вижте как ще изглежда най-старото момиче на Бонд в Div.bg.



Водещи

Най-четени