Това лято започват снимките на 3D филма на Metallica 08.03 | 13:46

Ще улови мощта на концертните им изяви и любовта на феновете

От Олга Андреева

Metallica разкриха подробности около триизмерния филм, който ще правят. Снимките започват този август и самият филм ще бъде готов и пуснат през лятото на 2013 г., съобщи Planet Rock.

Лентата ще комбинира разкази и концертни участия и ще включва членовете на бандата – Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих, Кърк Хамет, Робърт Трухильо, както и техни фенове.

Metallica разкриха, че вече са наели носителя на множество на награди Нимрод Антал и Шарлот Хъджънс като продуценти на 3D филма, който е с работното заглавие M3D.

"Metallica винаги са били огромна част от живота ми и за мен е невероятна възможност да работя с тези герои", заяви Антал. "Ще пресъздадем мощната енергия от концертите им на живо, ще вкараме малко разказ и ще го заснемем в 3D, за по-силно усещане".

Неотдавна метъл легендите разкриха, че това лято ще направят свой собствен музикален фестивал, Orion Music + More, който ще се състои на 23 и 24 юни на стадиона Bader Field, Ню Джърси, САЩ.

Сред участниците в новия фест, на който хедлайнери естествено ще бъдат самите Metallica, ще бъдат Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold и Modest Mouse.

Най-четени