Том Джоунс ще изнесе концерт в България 18.08 | 19:49

Шоуто е предвидено за 18 ноември в новооткритата зала "Арена Армеец" в София

От Ивайло Ачев

Музикалният феномен Том Джоунс, който е икона за четири поколения, ще изнесе за пръв път концерт в България, пише jenite.bg.

Българските почитатели ще могат да се насладят на живо на класики като It's Not Unusual, Kiss, Delilah, What's New Pussycat, I'll Never Fall In Love Again, If I Only Knew и много други, а шоуто е предвидено за 18 ноември в новооткритата зала "Арена Армеец" в София, разказват организаторите от SME.

Продажбата на билети стартира на 22 август, а ценните хартийки ще бъдат с цени от 50 до 130 лева. Те ще бъдат достъпни в мрежата на ТикетПро и нейните партньори, както и на касата пред залата.

Последният албум на певеца Praise & Blame е от миналата година като критиците са единодушни в адмирациите си както за албума, така и за концертните изпълнения на песните от него.

Том Джоунс е един от най-продуктивните музиканти в цял свят. Знаменит успех бележи албумът му от 1999г. Reload, от който се продават 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Легендарният изпълнител е основната фигура в сериите на Мартин Скорсезе Red White & Blues. Преди седем години Джоунс записва албум с Джулс Холанд - най-известния буги пианист във Великобритания. Този албум се счита за завръщането на Джоунс към истинския рок едн рол.

 

Водещи

Най-четени