Том Круз вече бил сгоден 19.07 | 11:59

Готви се бърза сватба със сциeнтоложка, за да бъде спасено реномето на църквата

От Олга Андреева

Том Круз може и да има известен неуспех с браковете си, но не и като цяло с жените.

Макар Кейти Холмс да стана третата жена, пожелала да сложи край на брака си със звездата от "Мисията невъзможна", Круз съвсем не е на път да се депресира.

Вече се появиха информации, че той дори се е сгодил за бъдещата си, четвърта поред съпруга, съобщи EntertainmentWise.com.

Според американския таблоид National Enqurier новата жена до Том е красивата сциентоложка Йоланда Пекораро. Изданието се позовава на експерта по сциентология Марджъри Уейкфийлд, която е заявила, че следващата жена на Том ще бъде от лоното на църквата.

Том и Йоланда се срещат за първи път през 2004 г. И двамата родители на Йоланда са сциентолози и според Уейкфийлд "Йоланда е сциентоложка принцеса, идеална за Том".

Някои коментират, че бърза четвърта сватба ще има за цел да подобри имиджа на актьора, който с последните развития в личния му живот изглежда сериозно накърнен, особено по посока на религиозните му убеждения. Имиджът на църквата, наричана от мнозина секта, също обаче трябва да бъде изчистен.

"Църквата иска да стабилизира ситуацията максимално бързо след щетата, която разводът на Том ѝ нанесе", коментират запознати.

Естествено, за момента подобна информация за предстояща сватба остава официално непотвърдена. 

Водещи