Том Круз и Кейти Холмс се разбраха 10.07 | 08:49

Холивудската двойка постигна рекордно бързо извънсъдебно споразумение

От Олга Андреева

Само две седмици след като обявиха, че се развеждат, Том Круз и Кейти Холмс постигнаха рекордно бързо извънсъдебно споразумение.

И двамата са искали нещата да бъдат уредени възможно най-бързо, заяви адвокатът на Холмс, Джонатан Уолф, цитиран от в. Metro. "Случаят е уреден и договорът е подписан", каза лаконично той.

Двойката съобщи новината със съвместно изявление, в което моли да бъде запазена неприкосновеността на личния им живот: "Ще работим заедно като родители, за да постигнем онова, което е от най-добър интерес за нашата дъщеря Сури.

Искаме да запазим лични въпроси, които засягат нашето семейство, както и да изразим нашето уважение към религията, която всеки от нас изповядва, и да изразим взаимна подкрепа за ролята на всеки като родител."

Явна е препратката към сциентологията, която Том изповядва, и която беше посочена като основна причина за разтрогването на брака, макар и неофициално.

Иначе звездата от "Мисията невъзможна" ясно показа, че няма да бъде постигнато споразумение, ако не му бъде осигурена възможност за достатъчни контакти с дъщеря му. Първоначално Кейти настояваше да получи пълно попечителство над детето, но явно е склонила на компромис.

Адвокатът на Том потвърди, че е сключено споразумение, от което клиентът му е много доволен.

Все още не се знае обаче дали 33-годишната актриса ще получи нещо от състоянието на Круз, което се оценява на 180 милиона лири. Има информация, че предбрачното споразумение, което са сключили, предполага Холмс да получи само онова, което е "внесла" в брака им.

Адвокатът на актрисата заяви, че всички много се радват за нея, защото ще може да започне нова страница в живота си. 

Водещи

Най-четени