Том Круз и Тони Скот са работели по "Топ гън 2" 22.08 | 08:55

Двамата дори са посетили военновъздушна база в Невада миналия петък

От Олга Андреева

Том Круз и самоубилият се тази седмица режисьор Тони Скот са работели по продължение на хитовата лента от 1986 г. "Топ гън". Всъщност Скот прекарва последните дни от живота си именно в подготовка около проекта.

Според Perezhilton.com миналия петък Круз и Скот дори са били в авиобаза в Невада, за да проучат дали става за част от снимките на филма.

Този факт прави още по-мистериозна смъртта на режисьора, който почина, след като скочи от мост в Лос Анджелис и остави две предсмъртни писма - едно за близките си, в офиса си, и едно с информация за властите, разследващи смъртта му, оставено в паркираната му на моста кола. 

Не е ясно какъв сюжет е готвен за продължението на "Топ гън", но от Paramount по-рано заявиха, че лентата ще бъде продуцирана от Джери Брукхаймър, а сценарият ще бъде написан от Питър Крейг.

Остава неясно дали плановете за "Топ гън 2" ще се провалят със смъртта на Скот или ще бъде нает друг режисьор.

Междувременно продължава разследването на причините за смъртта на 68-годишния Тони. Появи се информация, че е страдал от рак на мозъка, но съпругата му отрече дори да е знаела за подобни здравословни проблеми.

Водещи

Най-четени