Том Круз продаде къща на Ева Лонгория за колосална сума 21.10 | 12:50

Новата придобивка на Лонгория е снабдена с кухня, сътворена в стила на италианска ферма, и оборудвана с висококачествени електроуреди

От iNews.bg

Когато стана известно, че Том Круз е продал зашеметяващ свой имот, имаше много чудене кой е купувачът, готов да плати толкова пари. Сега може да се окаже, че става дума за една "отчаяна съпруга".

Поне така излиза от публикация във Variety, според която 40-годишната актриса Ева Лонгория е купила имота от звездата на "Мисията невъзможна".

Появиха се информации, че сделката е била сключена при цена от 11,4 млн. долара, което е с близо 2 млн. долара по-малко, отколкото когато Том Круз я беше обявил за продан.

Според други слухове Круз здраво се е захванал да продава имотите си в Бевърли хилс, тъй като има информация, че той е обявил за продан друго свое бижу недвижима собственост за 20 млн. долара.

Този имот е с невероятни стъклени стени, през които се открива зашеметяващ изглед към Холивуд хилс. Ева Лонгория също не е лаик на пазара на недвижимите имоти.

През 2005 г. тя се сдоби със симпатична къщичка в Лос Анджелис за 1,5 млн. долара. Само година по-късно вече притежаваше и сериозно имение в квартала Холивуд Дел за 3,5 млн. долара, което беше последвано от покупката на къща в Сан Антонио, твърдят във Variety.

Новата придобивка на Лонгория е снабдена с кухня, сътворена в стила на италианска ферма, и оборудвана с висококачествени електроуреди.

Дъбовите подове опират в стени, украсени с уникална венецианска мазилка. С три спални, всяка със собствени бани, в имота има и къща за гости с четири спални. Къщата е идеална за малко семейство, но на Ева не й се налага да се притеснява за настаняването на много хора, тъй като няма деца и съпруг.



Водещи

Най-четени