Том Круз се е съветвал с Джон Бон Джоуви 01.07 | 12:03

Актьорът снима филма "Rock of Ages", в който играе рок звезда

От Неда Ковачева

Том Круз се е допитвал до Джон Бон Джоуви за съвет, пише contactmusic.com. Причината е била ролята на актьора във филма "Rock of Ages".

Звездата от "Мисията невъзможна" се чувствал нервен, защото не бил сигурен как най-добре да изиграе татуирания музикант Стейси Джакс в екранизацията на едноименния мюзикъл. Круз се посъветвал с Джон Бон Джоуви, тъй като персонажът му в действителност е базиран отчасти и на рокаджията.

"Аз и той всъщност се срещнахме и говорихме. Той искаше да знае как да се държи", споделя Джоуви в интервю пред сайта Extra. "Казах му: "Успокой се, човече. Ти си Том Круз, ще се научиш как да изпълняваш правилно песните, не се притеснявай. Доколкото го познавам, когато се заеме с нещо, Том го прави перфектно."

В интервюто музикантът признава, че е любопитен да види резултата. Във филма Том и групата му ще изпълнят една от най-популярните песни на Бон Джоуви - "Wanted Dead or Alive". Според рокаджията, няма опасност Круз по някакъв начин да го изобрази като карикатура.

"Доволен съм. Любопитен съм. Не мисля, че Том ще се притеснява да изиграе моята личност. Персонажът му е амалгама от различни неща, но същевременно е много изчистен", споделя още Джон Бон Джоуви.

Водещи

Най-четени