Топ 10: Звездите, зарязани пред олтара 12.03 | 10:20

Кои звездни връзки се разпадат пред изпитанието "брак"?

От iNews.bg

Любовта в света на шоубизнеса често е ужасно непредвидима. Славата, светлините на прожекторите и липсата на лично пространство са само част от причините, които развалят звездните връзки. 

Има примери за известни личности, чиято връзка се разпада трагично точно преди сватбата. Вижте кои са те...

Гуинет Полтроу и Брад Пит
Двамата се срещат през 1995 година на снимките на филма "Седем”. Отношенията помежду им се развиват бързо и актьорите вдигат шумно годежно парти в дома на родителите на Гуинет, а сватбата е планирана за лятото на 2007 година. По това време Брад не крие пред списание Rolling Stone, че няма търпение да сложи пръстена и да целуна булката. Но през юни сватбата е отменена, а Полтроу по-късно признава, че е била твърде млада за подобно обвързване.

Джулия Робъртс и Кийфър Съдърланд
След снимките на филма "Линия на смъртта”, които излиза на екран през 1990 година, Джулия и Кийфър се сближават все повече, като през 1991 година става ясно, че двамата планират сватба. Три дни преди брачния ден обаче Робъртс къса с годеника си. 

В деня на сватбата - 14 юни, Джулия заминава за Ирландия с най-добрия приятел на Съдърланд - Джейсън Патрик. По-късно Кийфър определя раздялата си с Джулия като болезнена. 

Вижте останалите примери за зарязани пред олтара звезди в Jenite.bg!

 

Водещи