Топ 10: Звездите, чиито родители са хомосексуалисти 21.12 | 13:28

Ще се изненадате, когато разберете кои са те!

От iNews.bg

Темата за различната сексуална ориентация далеч не е толкова забранена в 21 век, колкото е била преди години. В наши дни има много примери за популярни личности, които са избрали да споделят живота си с човек от същия пол. 

Оказва се, че доста известни имена от света на шоубизнеса дори са отгледани от един или двама родители, които са хомосексуалисти. С което доказват, че бракът между двамата човека от един пол може да осигури също толкова стабилна семейна среда, колкото и традиционното съжителство между мъж и жена.

Ейми Адамс
Родителите ѝ се развеждат, когато тя е само на 4, а причината е, че майка ѝ е лесбийка. Това подтиква изоставения родител да промени живота си, като започва да се занимава с бодибилдинг и се мести при приятелката си. Ейми и децата остават да живеят при баща си, но прекарват много време и с майка си.

Джоди Фостър
Актрисата не крие факта, че харесва жени. Тя дори се жени за Александра Хедисън през 2014 година. Нейната майка също е лесбийка и отглежда Джоди и трите ѝ сестри заедно със своята приятелка. Това е абсолютното доказателство в подкрепа на тезата, че семейство с двама родители от един пол може да осигури същата сигурност, защита и любов за децата си, както традиционното семейство, в което родителите са мъж и жена.

Вижте кои са останалите знаменитости, които са деца на хомосексуални родители, в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени