Топ 10 на най-съблазнителните тенисистки 19.01 | 19:17

На кое място е Цвети Пиронкова?

От Неда Ковачева

Тенис турнирът Australian Open продължава да поднася спортни изненади. Колегите от Div.bg обаче са решили да погледнат от една малко по-привлекателна страна на тениса - секси тенисистките. Като се има предвид, че екипчетата, с които пъргавите тенис мадами играят, показват сериозно количество плът, няма как да не обърнем внимание на най-съблазнителните тенисистки в наши дни.

10. Забине Лисицки

Класацията започва с финалистката от "Уимбълдън" Забине Лисицки. От известно време насам кариерата на германката върви във възходяща линия, като същото може да се каже и за визията ѝ. Любителите на арийския чар със сигурност ще останат доволни.

9. Южени Бушар

Бушар е една от младите надежди на световния тенис. Само на 19 години канадката вече има 6 титли от ITF и в момента е номер 31 в световната ранглиста. Нещо като Григор Димитров, само че по нея спокойно можем да си точим лиги.

8. Юлия Гьоргес

Въпреки че германките нямат славата на най-изкусителните "медхен", този стереотип е на път да бъде подкопан, след като още една представителка на Бундесрепубликата нахълтва с маршова стъпка в нашата класация. Гьоргес, която наскоро навърши 25, има в актива си 2 титли в WTA, а през 2011 г. побеждава Каролин Возняцки на финала на "Porsche Tennis Grand Prix". Явно тогава освен титлата е откраднала и част от чара на датчанката.

7. Клара Закопалова

Напук на това, че през следващия месец ще навърши 32 години, чехкинята държи фронта що се отнася до визия. Въпреки че не е задължително да им пием бирата, за да им харесаме жените, чаровната блондинка за съжаление е щастливо омъжена. Името на късметлията не е упоменато в интернет, най-вероятно поради страх от линч.

6. Агнешка Радванска

Наскоро 24-годишната полякиня засне предизвикателна фотосесия за ESPN, което определено ѝ вдигна акциите сред нашия екип (не че преди това бяха ниски). Ревностната католичка Радванска обаче си плати скъпо за тези кадри, тъй като заради тях полската католическа църква я изключи от списъците си и ѝ забрани да посещава религиозни служби. Анатема, дядо попе!

Очевидно родната гордост Цвети Пиронкова е в първата половина от тази класация. Вижте точно на кое място сред най-сексапилните тенисистки е българката само в Div.bg.

Водещи

Най-четени