Топ 3 на звездите, които обичат да се разголват (СНИМКИ) 20.02 | 14:04

100 % можете да се сетите и за други

От iNews.bg

Представителите на шоубизнеса определено обичат да предизвиква вниманието на така наречения простосмъртен зрител и много добре са се специализирали в това. В последните години обаче провокацията е предимно на ниво разголване, колкото на интелигентна заигравка със сетивата на публиката. Представяме ви пет световноизвестни дами, които нямат никакви задръжки и смело захвърлят дрехите пред обектива.

Първа в нашата класация е не особено активната в последно време барбадоска красавица Риана. Всички обаче сме я виждали да се показва почти както майка я е родила, без това изобщо да я притеснява. Все пак може да се похвали с перфектни мерки и, както биха казали ценителите на женската красота, защо трябва да крие тази прелест от света.

1862820

Втора в списъка поставяме майсторката на скандала Лейди Гага. Може и да не ви е сред идеалите за красота, но няма как да не признаем чудесната ѝ фигура, която не веднъж ни е показвала дибидюс.

1862825

Трета е Бионсе, не защото е по-малко изкусителна от споменатите вече дами. Напротив, доста секси е, няма спор. Поставяме я на това място, защото истински изуми по-консервативните си почитатели, чак когато забременя и започна да пуска голи снимки.

1862821

Водещи

Най-четени