Топ 5 на най-желаните жени на 2013 година 12.12 | 14:24

Списание DT изготви класацията си за най-желаните жени на планетата

От Лазар Тодоров

Най-желаната жена за 2013 година според мъжкото списание DT е Адриана Лима, съобщи в. "Монитор".

Дори след като роди 2 деца, синеоката красавица не излиза от челните места на всички класации за сексапил. През последните десетина години 32-годишният ангел на Victoria's Secret не спира да въздейства и на мъжете, затова неслучайно е под номер 1 в класацията.

На второ място списанието поставя Ирина Шейк. Гаджето на Кристиано Роналдо (Реал Мадрид) според някои мнения е супер секси, а други не смятат точно така, но 27-годишната е успешна във всеки смисъл на думата.

Третото място достойно заема холивудската актриса Скарлет Йохансон. Няма мъж, който да постави под въпрос класата и визията ѝ. Само на 29 години тя вече е един от най-ярките секс символи на Холивуд.

Под номер четири се нарежда обявената за една от най-красивите жени на планетата Меган Фокс. 27-годишната брюнетка нашумя с ролята си в "Трансформърс" от 2007 г.

Последното, 5-о място в класацията, заема учудващо певицата Майли Сайръс. За нея може да се твърди, че е по-скоро скандална, отколкото секси. Явно провокативно ѝ държание, което демонстрира напоследък, я издига до ранга на секс символ.

Водещи

Най-четени