Трима наръгани по време на концерт на Swedish House Mafia 16.07 | 20:30

Полицията издирва извършителя

От Елена Кирилова

Трима души са били наръгани с нож по време на концерт на Swedish House Mafia в Милтън Кийнс, Великобритания, на 14 юли, съобщава NME.com.

Шоуто не се оказа приятното изживяване, което очакваха трима от посетителите. Сред пострадалите са 23-годишен мъж и 24-годишна жена.

Според полицията една от жертвите е от Уест Мидлъндс. Човекът е бил откаран в болница, където установили, че има и спукан бял дроб. Друг е с рани по главата и ръката, но е бил изписан скоро след приемането си в лечебното заведение.

"Както изглежда това е бил изолиран инцидент и бихме искали да проследим лицето, отговорно за нападението”,  заяви главният инспектор Джъстин Флетчър.

Полицията обяви, че има желание да разпита човек, описан като бял, на около 20 години, облечен в синя тениска, черно яке и черни панталони. Разпитът е във връзка с нападението, но нищо повече не е известно.

Органите на реда призовават всички, станали свидетели на инцидента и най-вече тези, които са го заснели с камерите и мобилните си телефони, да се свържат с полицията и да й съдействат.

Това е вторият подобен инцидент на концерт на Swedish House Mafia. На 7 юли по време на тяхно шоу девет души пострадаха по същия начин, а един почина от свръхдоза.

Водещи

Най-четени