Трогателно послание до Майкъл Джексън от Латоя Джексън 30.08 | 12:33

Сестрата на краля на попа изля душата си в Twitter

От Пламена Вълчева

Латоя Джексън е написала трогателно послание до брат си Майкъл Джексън, който щеше да навърши 56 години на 29 август, ако беше жив, съобщи Contactmusic.

Джако умря през 2009 г. Латоя е качила свое послание в Twitter, в което излива душата си и разкрива, че все още изпитва тъга по загубата на брат си.

"Тази загуба предизвиква непреодолима мъка", уверява в посланието си по-голямата сестра на певеца. "Днес усещам празнота. Искам да ти се обадя по телефона и да ти пожелая "Честит рожден ден", а не мога да го сторя. Винаги ще те обичам!".

Парис Хилтън също почете певеца, като в Instagram качи снимка, на която се вижда, че тя като дете е заедно с Майкъл Джексън край снимачната площадка на рекламен клип за неговия албум "Bad".

"Честит рожден ден, Майкъл Джексън", е написала Парис Хилтън. "Обичам те и ми липсваш. За мен винаги ще си специален и си близо до сърцето ми. Никога няма да забравя деня, когато бях на снимачната площадка заедно с теб за музикалното ти видео. Мисля си за теб на твоя рожден ден." 

Водещи

Най-четени