Трогателното послание на Робин Уилямс към болно момиче (ВИДЕО) 18.08 | 09:41

Вивиан и Джек Уолър искали всички да разберат какъв прекрасен човек е бил актьорът

От Антония Михайлова

Няколко месеца преди Робин Уилямс да сложи край на живота си, актьорът записал едно от последните си видеообръщения с думи на подкрепа и любов към момиче с нелечима болест, пише stuff.co.nz.

Когато на 21-годишната Вивиан Уолър поставили диагноза рак на дебелото черво, на черния и белите дробове, тя добавила в своя "списък с последни неща" среща с Робин Уилямс и се надявала да го види преди смъртта си.

По-късно състоянието ѝ се влошило и тя не успяла да замине от родния си Окланд (Нова Зеландия) за Америка. Приятелите решили да ѝ помогнат и се свързали с 63-годишния комик, след което Робин Уилямс се съгласил да запише кратък видеоклип, който изпратил на момичето преди няколко месеца.

"Здравей, Вивиан! Аз съм Робин Уилямс. Как е в Нова Зеландия? Пращам цялата си любов на теб, на Джек и Софи (тяхната дъщеря – б.р.), затова можеш да ме зачеркнеш от "списъка с неща", казва Робин в своето обръщение.

По думите на Джек (за когото Вивиан се омъжила през февруари), тя не могла да повярва, че Робин Уилямс е осъществил мечтата ѝ.

Джек споменал, че двамата не са обсъждали самоубийството на актьора, тъй като това е прекалено болна тема за Вивиан.

"Просто се наслаждаваме на живота и прекарваме времето си заедно", казал Джек.

Той и Вивиан решили да разкажат за това видео, тъй като много обичат Робин Уилямс и искат да покажат на всички какъв прекрасен човек е бил той.

Водещи

Най-четени