Тузарят се ожени тайно 12.04 | 12:11

На романтичната плажна церемония са присъствали само десет гости

От Олга Андреева

Актьорът Крис Нот, много по-известен като Тузаря в хитовия сериал "Сексът и градът", вече официално не е ерген.

58-годишният чаровник, по когото въздишат милиони жени, е сключил брак с дългогодишната си партньорка Тара Уилсън на Хаваите.

Двойката се запознава преди десет години в нюйоркския бар на актьора "The Cutting Room”, сгодява се през 2009 г., а година по-рано им се ражда син, Ърайън.

Сп. People съобщава, че на 6 април Крис и Тара са се оженили на плажа на хавайския остров Мауи, като на романтична церемония са присъствали едва десет души – най-близки приятели и роднини. Четиригодишният им син пък е носел пръстените.

"Крис и Тара се ожениха на възможно най-романтичното място. Тара сияеше, а усмивката на Крис не слезе от лицето му", посочва източник пред сп. National Enquirer, което има и снимки от събитието.

От тях се вижда, че Крис е облечен в тъмен костюм с двуредно сако, а Тара е със семпла бяла рокля с бродиран воал. След церемонията гостите са се веселили на вечеря с морски деликатеси.

В момента Тузаря играе в сериала "Добрата съпруга", а наскоро партньорката му там, Джулиана Маргуляс, го похвали колко добре се е справил със сексуална сцена, в която двамата е трябвало да се отдадат на орална любов, посочва Contactmusic.com.

Водещи

Най-четени