Тъмното минало на Никол Шерцингер 28.02 | 10:31

Певицата се завръща към младите си години в списание Notion

От Мартина Панайотова

Тя е една от най-изисканите дами на съвременната поп музика и продължи да бъде известна, дори след като напусна момичешката си група. Никол Шерцингер винаги се е стремяла да очарова освен с глас, и с визия. Нещо, което ѝ донесе световна слава.

Но в миналото Шерцингер е била нещо съвсем различно. 34-годишната певица едно време е била омагьосана от готик културата и характерните за нея облекла. Малката Никол е носила кожени дрехи, тежък грим и вериги вместо аксесоари.

Когато е била тийнейджърка, в продължение на година, смуглата красавица е била бек вокалистка на рок бандата Days Of The New, която е подгрявала концертите на Foo Fighters.

След като е напуснала формацията през 2001 година, тя е започнала работа като гримьор за козметичния гигант Lancome. Точно тогава обаче майка ѝ казва за шоуто, което търси таланти - "Popstars”. Обаждат ѝ се за прослушване, а първото нещо, което ѝ минава през главата, е:

"Твърде артистична съм, за да бъда поредната от Spice Girls - това просто не бих била аз.”

Никол разказва всичко това пред списание Notion. За него е направила и фотосесия, която със сигурност ѝ е по готик вкуса. И споделя още:

"Сега съм фен на Spice Girls, но по онова време носих черно и бях запалена по готик културата. Трябваше да бъда Goth Spice...”

Вижте Никол Шерцингер в готик вариант в галерията на Jenite.bg.



Водещи

Най-четени