Уау! Познахте ли тези водещи 26.04 | 10:26

Венелин Петков плаши младите колеги

От iNews.bg

Венелин Петков и Гена Трайкова дадоха съвети на младите си колеги Иван Георгиев и Лиляна Боянова. Четиримата бяха гости на Антон Хекимян и разказаха за новите си начинания. Гена и Венелин бяха повишени и на тяхно място новините ще четата Иван и Лиляна.
"Прекарал съм повече часове в телевизията, отколкото вкъщи. Трябва да знаете, че това е денонощен занаят. Няма да ви е лесно, обещавам", предупреди Венелин младите си колеги.

Изненада за Трайкова и Петков бяха кадри от преди 14 години, когато за първи път за прочели новините по bTV. Те разказаха, че за тогавашните години това си е било истинска революция. Освен това Иван Георгиев и Лили Боянова видяха част от своите най-добри репортажи. Двамата заявиха, че са притеснени за първата си емисия довечера, но вярват, че ще се справят. Гена им пожела да имат добро партньорство и заяви, че в този бизнес си толкова добър, колкото последната история, която си разказал, затова както тя и Венелин, така и Лили и Иван, трябва да продължат да разказват истории.

bTV

Водещи

Най-четени