Уволниха служителя, разпространил побоя над Джей Зи 15.05 | 21:00

Това било нарушение на правилника в хотела

От iNews.bg

Скандалното видео, в което сестрата на Бионсе наби рапъра и продуцент Джей Зи, продължава да е актуална тема по световните медии. То обаче остави служителя, който го разпространи, без работа.

Управата на хотела в Ню Йорк обясни, че служителят бил освободен от работа заради "нарушаване на правилата за безопасност и поради презаписване на конфиденциален материал от камера за вътрешно наблюдение на хотела". Припомняме, че клипчето беше разпространено от популярен клюкарски сайт. В него се вижда как сестрата на Бионсе напада Джей Зи в асансьора.

Във филмчето се вижда как бодигардът се опитва да усмири 27-годишната Соланж, а Бионсе не се намесва в скандала. Тримата носят същите облекла, с които преди това се бяха появили на благотворителен бал в музея "Метрополитън", напомня БТА.

Още тогава управата на хотела, в който се развива действието, изрази възмущението си и се закани да вземе строги мерки. В официално изявление на ръководството се казваше:

"Ние сме шокирани и натъжени от факта, че очевидно е имало пропуск в охранителната ни дейност и в конфиденциалността, на която разчитат нашите клиенти. Ние ще накажем и ще изправим пред съда виновните за това лица!".

Водещи