Уесли Снайпс стъпи на родна земя и затърси жени 17.08 | 11:48

"А жените? Жени - къде има жени", бяха първите му думи на софийското летище

От Кремена Бедерева

"Винаги се радвам да съм тук", каза Уесли Снайпс, малко след като кацна на летище София. Звездата от "Блейд" пристигна вчера, а за да го посрещнат на ВИП терминала бяха собственикът на "Ню Имидж" Ави Лернер, продуцентът Лес Уелдън и няколко бодигардове, съобщава в-к "24 часа".

Облечен в тъмносиня риза, тъмносин панталон и кецове, с шапка на главата, той излезе усмихнат и се заговори със събралите се хора.

"Надявам се, че ролята ми ще е на добър. Това е третото ми идване тук. Снимах два филма в началото на 2000 г.", каза той.

Снайпс е в България, за да се включи в снимките на третата част на екшъна "Непобедимите". Силвестър Сталоун, който играе във филма и го продуцира, пристигна в София в понеделник.

Малко преди от ВИП терминала да излезе Снайпс, там влезе Йордан Цонев. След извънредното заседание на парламента вчера сутринта депутатът беше на летището с малък куфар, а вътре се засече и с американската звезда.

Снайпс не уточни колко време ще остане у нас. "Мисля никога да не си тръгвам. Ще видим дали ще стане", каза той с усмивка. Само преди няколко месеца той излезе от затвора, където лежа близо 3 г. заради неплатени данъци.

"Не съм помъдрял от затвора", пошегува се актьорът. Той каза, че харесва всичко тук. "А жените? Жени - къде има жени", разсмя се пак.

До края на 25-и се очаква да пристигнат още холивудски актьори. Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас, Харисън Форд - всички ще са част от екипа на "Непобедимите 3". Снимките по него започват в понеделник.

Най-четени