Уилям и Кейт избраха къде да живеят 06.11 | 10:04

Двамата ще се нанесат в дома на покойната сестра на британската кралица

От Олга Андреева

Принц Уилям и Кейт Мидълтън взеха решение къде да бъде постоянната им резиденция в Лондон.

От двореца Saint James съобщиха, че предишният дом в двореца Кенсингтън на сестрата на британската кралица Елизабет Втора, принцеса Маргарет, е изборът на кралската двойка за постоянна резиденция, предаде BBC.

Апартаментът е използван от принцеса Маргарет и лорд Сноудън от 1960 г. насам, където се нанасят веднага след като се женят. И след развода им 18 години по-късно, сестрата на Елизабет остава собственик на апартамента, който има различни предназначения до смъртта й през 2002 г.

Дукът и дукесата на Кеймбридж обаче ще се нанесат в историческия апартамент не по-рано от две години, тъй като са необходими съществени подобрения.

Междувременно Кейт взриви подозрения, че може би е бременна, след като отказа да опита фъстъчена паста по време на визита в Дания, а фъстъците обикновено са продукт, който лекарите забраняват на бременни и алергични жени, коментират медиите.

Според stv.tv обаче двойката е отложила плановете си за бебе, докато не мине диамантеният юбилей на кралицата Елизабет през юни 2012 г., за да не го засенчват.

Водещи

Най-четени