Уилям и Кейт – на градинското чаено парти на Кралицата 25.05 | 17:00

Херцогинята на Кеймбридж повтори тоалета си от кръщенето на принц Джордж през 2013 г.

От iNews.bg

Вчера херцозите на Кеймбридж изпълниха още едно свое приятно кралско задължение, след като онзи ден се насладиха на прекрасните аранжировки по време на цветното изложение в "Челси", посветено на кралица Елизабет Втора - те присъстваха на традиционното й чаено парти в Бъкингамския дворец, предаде "Новини Лондон".

Градинското парти в кралската резиденция се организира всяка година от Кралицата. Гостите, които кани, идват с официално облекло, за да пият английски чай, да хапнат сандвичи и да побъбрят с кралските особи.

За повода Кейт избра да повтори свой тоалет, който последно е обличала през 2013 година на кръщенето на принц Джордж. Роклята тип палто на Alexander McQueen отново събра погледите. Херцогинята е известна с това, че обича да повтаря свои тоалети, носени на важни публични изяви, което несъмнено й прави чест.

 

Уилям и Кейт изчакаха кралица Елизабет в градините на двореца в компанията на други членове от кралското семейство. Тя се появи точно в 16:00 ч. и беше посрещната от всички гости, които се изправиха на крака, докато звучеше националният химн.

Водещи

Най-четени