Уитни Хюстън е оставила всичко на дъщеря си 08.03 | 10:20

Боби Кристина наследява и личните вещи и бижута на майка си

От Олга Андреева

Дъщерята на Уитни Хюстън, 19-годишната Боби Кристина, е единственият наследник на покойната певица.

В завещанието на починалата на 48-годишна възраст Уитни не се посочват конкретни активи, но всички мебели, дрехи, лични вещи, бижута и коли са оставени на дъщеря ѝ.

Завещанието е подписано в Атланта на 3 февруари 1993 г., около месец преди Хюстън да роди дъщеря си.

Парите на певицата ще бъдат внесени в попечителски фонд и Боби Кристина ще може да вземе част от тях след две години, когато навърши пълнолетие, друга част, когато стане на 25 и всичките – когато навърши 30 години, посочва в. Telegraph. Майката на Уитни, Сиси Хюстън, е посочена за изпълнител на завещанието.

В завещанието се посочва и още нещо – в случай, че дъщерята на Уитни почине преди нея, тогава цялото ѝ имущество е трябвало да се подели между членовете на семейството и бившия ѝ съпруг Боби Браун, съобщава Μusic Νews.

Двойката се разведе през 2007 г. след бурен 14-годишен брак. Те обаче бяха засечени да вечерят заедно с дъщеря си, само дни преди Уитни да почине на 11 февруари.

Резултатите от токсикологичните изследвания все още не са оповестени, това вероятно ще стане до края на месеца. Те се очаква да дадат отговор на какво се дължи смъртта на певицата. Таблоидът TMZ обаче съобщи, че разследващите власти са получавали обаждания и имейли от хора, които се представят за нейни роднини, и които твърдят, че Уитни е била убита.

Водещи

Най-четени