Уитни Хюстън пак ще играе в киното 10.05 | 07:34

Готви се "Сладка въздишка 2"

От Олга Андреева

Уитни Хюстън ще се завърне в киното за първи път от 15 години, съобщи сайтът virginmedia.com. Изпълнителката на "I Will Always Love You" не се е появявала на големия екран от "The Preacher's Wife" (1996). 

47-годишната певица и актриса, която преди години се бореше с алкохолната и кокаиновата си зависимост, ще се събере с колегите си от "Сладка въздишка", за да направят продължение на хита от 1995 г., в който Хюстън изигра нещастно влюбената телевизионна продуцентка Савана Джаксън.

Анджела Басет, която влезе в образа на Бернандин Харис, е съобщила, че режисьорът Форест Уитакър в момента е в процес на разговори със сценаристката на първата част Тери МакМилан, която вече пише сценария.

"Всички ще са там - Уитни Хюстън, Лорета Дивайн, Лила Рокон, Форест. И Форест Уитакър в момента работи по сценария", увери Басет.

Филмът "Бодигард" от 1992 г., в който участваха Уитни Хюстън и Кевин Костнър, също ще бъде продължен от Warner Bros. Преди 19 години хитът спечели 411 млн. долара в световния бокс офис.

Уитни обаче няма да играе в "Бодигард 2". На нейно място се търси нова и по-млада актриса с влияние по целия свят. Вече се спрягат имената на Бионсе Ноулс и Риана.

Водещи

Най-четени