Устата крил, че ще става баща, дори от Софка 30.04 | 21:55

Рапърът искал да запази спокойствието на жена си

От iNews.bg

Наскоро рапърът Иван Динев, познат като Устата, се похвали с втора дъщеря. Любимата му Светла роди на 14 април и веднага издадоха, че бебето се казва Лора. С това щастливият татко се похвали в социалната мрежа Facebook.

Преди това обаче Устата направи всичко възможно да скрие бременността от медиите. Нещо повече, той дори не споделил с някои от най-близките си колеги. Причината за това е фактът, че искал да осигури на Светла максимално спокойствие.

"Скрих втората бременност на жена ми заради собственото ѝ спокойствие. Дори на Софи Маринова не бях казал. Не, че не може да пази тайна, но щеше да каже на много хора, които не могат да пазят тайна. По време на цялото ни турне в Америка Софка постоянно ме навиваше за второ дете. А аз не смея да ѝ кажа, че Светла е бременна. Когато Софи видя жена ми вече с големия корем направо скочи да ме бие”, разказа изпълнителят пред "Поверително от NL" по TV7.

Щастливите родители са заедно вече от цели 15 години. Динев признава, че другата жена в живота му е Софи Маринова. Именно с нея наскоро беше на турне в Америка.

"Най-смешното беше, че с приятели решихме да заведем Софка на стриптийз бар. Черпихме я лап-денс. Това е частен танц, играе се само пред поръчителя, избрахме една пуерториканка. Софи не пожела да отиде сама и аз я придружих. Когато стриптизьорката си съблече блузата Софи ахна”, издаде още Устата.

Водещи