Участник от Dancing Stars пред инфаркт 09.04 | 08:00

Още един отказал се поради здравословни проблеми

От Беатрис Николoва

Ути Бъчваров съобщи, че напуска Dancing Stars. Готвачът няма да бъде част от шоуто заради здравословни проблеми.

"Разбрахме, че си бил в прединфарктно състояние", разкри водещият Калин Сърменов. Екипът на шоуто много се разчуства от напускането на Ути, дори написа прочувствено съобщение в социалната мрежа.

"Дори и да не си качил върха, за да се върнеш, трябва да се върнеш. Причината е болка в сърцето, която Ути е усетил по време на тренировки.... Благодарим ти за всичко, Ути, без теб шоуто няма да е същото", с тези думи изпратиха топ готвача.

Неотдавна Dancing Stars взе друга "жертва". Хубавата Елена със сълзи на очи се отказа от участието си. Решението обаче е на лекарите, които й забранили да танцува заради травма на гръбнака. Тя пострадала по време на тренировка, докато с партньора й се опитвали да направят една поддръжка.

Оказва се обаче, че риалити звездата може да се завърне. Във Facebook екипът е направил запитване до феновете на предаването. Ако те преценят, че искат Ели обратно, съвсем скоро ще я видим на сцената.

"Искате ли Хубавата Елена да се върне в Dancing stars като пълноправен състезател? ВИЕ решавате! Отговорете с коментар под тази снимка: "да” или "не” до четвъртък в 12:00 часа. Тогава гласуването на нашата фейсбук страница приключва, а вашето решение ще обявим в епизода на Dancing stars същият ден!", гласи съобщението.

Ако искате да видите Елена обратно, гласувайте!

Водещи

Най-четени