Федерер горд баща на нова двойка близнаци 07.05 | 09:15

2 от 2 за големия Роджър

От iNews.bg

Живата легенда на световния тенис Роджър Федерер вече е горд баща на близнаци, похвали се швейцарецът на официалната си страница в социалната мрежа "Туитър".

Този път маестро Федерер и съпругата му Мирка станаха родители на две момчета. Така семейството на тенисиста нарасна до 6 човека, след като преди четири години се родиха първите му близнаци - момиченцата Майла Роуз и Шарлин Рива.

"Мирка и аз сме изключително щастливи да споделим, че Лео и Лени се родиха тази вечер!", написа снощи Федерер, разкривайки имената на момчетата.

Рекордьорът по титли от Големия шлем се оттегли от "Мастърс-а" в Мадрид, за да присъства на раждането, което е преминало без никакви усложнения, като майката и бебетата се чувстват добре.

"Реших да откажа участие в турнира в Мадрид, за да бъда със съпругата ми Мирка през следващите вълнуващи седмици за нашето семейство. Извинявам се на феновете и се надявам да се завърна в Мадрид през следващата година. Ще тренирам край дома ми и очаквам да подновя участие в турнирите от Тура скоро", написа големият шампион.

Последният турнир в който Роджър взе участие, е "Мастърс"-а в Монте Карло през миналия месец, в който загуби на финала от сънародника си Станислас Вавринка.

17-кратният шампион в турнирите от Големия шлем бе заявил, че няма да се поколебае да пропусне всяка надпревара заради раждането на децата си, дори започващия на 25 май "Ролан Гарос".

Водещи

Най-четени