Фестивалът Sonisphere Bulgaria е официално отменен 14.06 | 13:22

Организаторите ще върнат парите на закупилите билети за събитието

От Иванка Савкова

Фестивалът Sonisphere, който трябваше да се състои на 21 юни, официално се отменя, информираха организаторите.

Съобщението им гласи следното: "Днес, 14 юни 2011 г., по независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България, се обявява, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 г. на Национален Хиподрум Банкя, е отменен".

Във фестивала трябваше да вземат участие бандите Iron Maiden, Mastodon, Slipknot, Apocalyptica и рокаджията Алис КупърБолкън Ентъртейнмънт се извинява на рок феновете за причиненото неудобство.

Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре, 15 юни. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен.

Билетите купени онлайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43.

Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011 г.

Водещи

Най-четени