Фил от Dancing Stars раздвоен между Латинка и жена си 17.04 | 15:55

Този петък той ще танцува с водещата Алекс Сърчаджиева

От Мартина Панайотова

Фил, партньорът на актрисата Латинка Петрова, проявява кавалерско отношение към дамите не само на сцената в шоуто Dancing Stars, но и в живота.

Преди време в своята школа Dance Academy той стартира курс за дами от трета възраст, а днес те са сред най-големите почитателки на двойката в шоуто.

Никой от тях не се чуди как Латинка поддържа спортната си форма, тъй като знаят, че човек е на толкова години, на колкото се чувства.

Оказва се, че Фил е раздвоен между две актриси – Латинка Петрова и партньорката му в живота Петя Арнаудова.

Миналата година Петя печели поддържаща роля в холивудската продукция "Move On” в мащабен международен кастинг, като актрисата е избрана лично от режисьора на филма Асгер Лет, а главната роля бе поверена на Мад Микелсън, познат на зрителите от "Сблъсъкът на титаните” и "Казино Роял”.

Фил и Петя обичат пътешествията, които често ги пращат в най-романтичните кътчета на света.

Фил е сред топ 50 на световните състезатели по бални танци, а артистичността му очевидно го отвежда към хора, изявени на сцената.

Освен раздвоението между Латинка и Петя, в петък той ще танцува с водещата на Dancing Stars – Алекс Сърчаджиева. Случайно или не, на въпроса с кого би искал да танцува от звездите, Фил съвсем за кратко се замисли и отвърна "Мисля, че ще ми бъде интересно да опитам с Елен Колева”.



Водещи

Най-четени