Филип Киркоров идва с новото си шоу в България 28.03 | 20:17

Руската мегазвезда обещава специални ефекти, 3D-мапинг и въздушна акробатика

От Олга Андреева

Ново супершоу "ДРУGOY” е подготвил най-богатият артист в руския шоубизнес Филип Киркоров, с което ще зарадва и българската публика.

Лятното му турне в България ще включва четири концерта - на 29 юни в София, 30 юни в Пловдив, 2 юли в Бургас и 5 юли в неговия роден град Варна, на които ще представи другото си, непознато лице.

Ексклузивни кадри от новия спектакъл бяха представени от организаторите от Degris по време на нетрадиционна пресконференция в руски ресторант в столицата.

Зрителите ще успеят да интерпретират по нов начин най-големите му хитове, и да чуят най-новите му песни от последния албум "ДРУGOY”, наслаждавайки се на впечатляващи специални ефекти, 3D-мапинг, гигантски декори, сцена на няколко нива, въздушна акробатика, хореография и пищни дизайнерски костюми.

Филип Киркоров обещава да говори за новородената си дъщеричка Алла-Виктория и за личния си живот когато пристигне за концертите у нас.

Билети за концертите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, са пуснати в продажба в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив и в летните театри на Варна и Бургас. 

Водещи

Най-четени