Финални репетиции преди „Оскари“-те 01.03 | 15:59

Щатската естрада е на линия

От iNews.bg

Може и да оглавяваш класацията за сингли, но това не означава, че ще бъдеш освободен от задължението да репетираш за вечерта на "Оскар"-ите. Така се случи с Фарел Уилямс, който изпълни пробно завладяващия си хит "Happy" около половин дузина пъти, съобщава Movieweb.
Уилямс се подготвяше за тържествената церемония, като на сцената заедно с него за кратко се появиха и екранни звезди от калибъра на Джейми Фокс, Брад Пит и Кейт Хъдсън.
"Всичко за което ме е грижа, е да има веселба", довери рапърът на Хъдсън, която танцуваше под неговите ритми. Заедно с рапъра на репетициите се явиха хор от средношколци и 20 професионални танцьори, за да дадат допълнителен колорит на неговото изпълнение, допълва БТА. Проби направи и звездата от Бродуей Идина Мензел, която ще изпълни номинираната песен "Let It Go" от "Замръзналото кралство 2".
В репетициите се включиха и музикантите от бандата "U2", които участват в надпреварата за
"Оскарите" с "Ordinary Love" от филма, посветен на Нелсън Мандела. На сцената ги последва и рок изпълнителката Карън Оу с "The Moon song" от лентата "Тя е глас".
Мензел беше възхитена от достиженията на техниката, които позволиха на оркестъра на "Оскар"-ите, които свиреше в сградата на "Capital Records", да влезе в пълен синхрон с нея на сцената на Dolby Theater.
На репетициите Фарел Уилямс се яви без вездесъщата си шапка, а само по дънки, фланелка и маратонки. Той танцуваше сред публиката, здрависваше се с нея и благодари на продуцента на "Оскар"-ите Крейг Зейдан за това, че го е поканил на знаменателната вечер.

Водещи

Най-четени