Фолк певецът Илиян се жени през лятото 26.01 | 16:16

Планира да е някъде около рождения му ден

От Надежда Стоянова

Фолк певецът Илиян наскоро стана баща за първи път и с половинката му Камелия вече планират кога да узаконят отношенията си. Двойката смята това да се случи в края на лятото или в началото на есента, когато детето малко поотрасне и майка му се възстанови.

"Ще я направя моя законна съпруга тази година и то задължително. Не са празни приказки. Август-септември, детето да стане на 7-8 месеца. Първо искам да изберем в кой ресторант да бъде или в коя част на България ще е. По морето ще е. Аз на 8 август имам рожден ден и може да е тогава", обясни чалга изпълнителят в предаването "Поверително от NL” по TV7.

Илиян е категоричен, че на сватбата си няма да пее. Също така няма да ангажира и приятелите си да се погрижат за музикалното оформление. Смята да наеме оркестър, който да направи програма и в нея да бъдат включени всякакви стилове музика.

"Искам всички да се забавляват, да ядат и да пият. На когото му е готино, да стане и да си пее, да не се чувства длъжен. Аз грам няма да пея. Само на масата ще съм", допълни още певецът.

Водещи

Най-четени