Футболна съпруга за милиони 21.09 | 07:09

Госпожа Ван дер Ваарт показа двойна доза сексапил в нова фотосесия

От Мартина Панайотова

Наскоро ви представихме на една от най-очарователните футболни съпруги в света - Аби Кланси (по съпруг Крауч). Днес идва ред и на друга спортна половинка - съпругата на Рафаел ван дер Ваарт - Силви.

Изкусителната блондинка е неизменно присъствие на мачовете на талантливия холандски полузащитник и често, често попада пред обективите на фоторепортерите, които вместо да снимат мача, точат лиги по сексапилната Силви.

Настоящата госпожа Ван дер Ваарт обаче освен да гледа как съпругът ѝ гони топките по терените из Европа, е професионален модел, мениджър на модна агенция, професионален телевизионен водещ.

През 2009 г. над живота и кариерата на Силви надвисна тъмен облак, когато тази очарователна дама бе диагностицирана с рак на гърдата. За неин късмет и щастие на всички нейни фенове, Силви претърпя успешна операция и след серия от процедури успя да се възстанови напълно.

През тази година пък тя отново се завърна на модния подиум и ни зарадва с бляскавия си сексапил. Със своите 158 сантиметра Силви далеч не е от най-високите моделки, но нейните перфектни мерки - 86-71-86, я правят повече от неустоима.

Именно това тази русокоса прелъстителка доказва с фотосесията си за холандският производител на бельо - Hunkemöller. На фотографиите Силви демонстрира невероятна жизненост и игриво провокира нашето въображение с предизвикателни пози. В същото време подхранва завистта, която изпитваме към Рафа, който единствен има честта и удоволствието да дели едно легло с тази невероятна жена.

Всички снимки на госпожа Ван дер Ваарт за Hunkemöller можете да видите в галерията на Div.bg.



Водещи

Най-четени