Фън зоната на Spirit of Burgas зове феновете, жадни за забавления 02.08 | 16:29

Организаторите са предвидили над 10 атракции

От Елена Кирилова

Ден преди началото на петото издание на Spirit of Burgas организаторите разкриват какво са подготвили за фън зоната на фестивала.

Тази година феновете ще  могат да се насладят на повече от 10 атракции, които няма да позволят на никого да скучае.

Аркадни игри от Playground ще са позиционирани срещу сцената На тъмно FREESTYLE, вдясно от централния вход. Сред игрите, които ще забавляват гейминг маниаците, са Dirty Driving, Super Bikes, Dance Dance Revolution, Guitar Hero, два флипера и баскетбол. В непосредствена близост ще са разположени и джаги, които ще са с неограничен достъп и където се очаква да поиграят повечето от артистите на SPIRIT of Burgas.

В рамките на фестивала ще има и специална боди арт зона, където всеки желаещ ще може да бъде изрисуван безплатно от професионалния екип на S-Formance Creative Team.

Кътът за графити ще събере на едно място четирима от най-добрите в "занаята”, които ще изрисуват 12 платна за трите фестивални дни. RAVEO, DILOM, OSCKR и ESTEO ще рисуват на тема Spirit People, а идеята е да нарисуват винили с лицата на хедлайнърите на главната сцена.

За обичащите една идея по-екстремните преживявания, ще има опънато въже, по което всеки ще може да се опита да ходи и да балансира.

Онези, които търсят максимален адреналин могат да го открият в Bike Trial частта, зад която стои екипът на BT Sofia Team. Отборът ежегодно участва в редица български и международни състезания като именно най-добрите членове на отбора са и най-добрите байктраял карачи в страната.

Любителите на необичайните предизвикателства могат да опитат късмета си на надуваемата джага, на която се играе не с миниатюрни футболисти и лостове, а със здраво завързани истински играчи. Едновременно могат да играят 10 души, стига да са над 6 годишна възраст.

Същевременно на разположение ще бъде и лепяща велкро стена. На площ от 20 кв.м. двама души трябва да докажат един на друг кой може да скочи по-високо, но и да залепне на стената.

18 от най-добрите в турнира по джаги, човешка джага и най-добрите скачачи на велкро стената ще получат награди от Logitech@SPIRIT of Burgas. За всички останали ще има и томбола, която пък ще подари 1 000 талона за 25% отстъпка при покупка на колони Logitech.

Водещи

Най-четени