Фънки е най-големият кошмар на Къци Вапцаров 23.02 | 18:17

Водещият се притеснява от коментарите на музиканта

От Надежда Стоянова

Може и шоуменът Къци Вапцаров да се опита да убеди всички, че не таи лоши чувства към устатия Димитър Ковачев-Фънки, изглежда няма шанс двамата да станат приятели. Именно басистът е сред най-големите кошмари на господин "Риск печели, риск губи". Това издаде самият Къци по повод новото предизвикателство, с което се впуска – риалитито "Като две капки вода" по Нова ТВ.

Вапцаров досега ни е показвал какви ли не таланти, но актьорството не спира да го привлича. Все пак е завършил НАТФИЗ през 1998 г. със специалност кукли. 20 години по-късно вече е дипломиран режисьор. От 10 март обаче ще проверяваме как се справя като актьор.

"За мен "Като две капки вода” е ново предизвикателство, което с удоволствие приемам. Смятам, че ще се забавлявам много. Искам роля с големи мигли и очи и да имам дълги хубави крака", сподели Къци.

Надява се обаче да не се налага вече споменатият Фънки да го оценява. Сред другите личности, чиито коментари го притесняват, са Слави Трифонов и Златка Димитрова.

Засега знаем, че оценители ще са Маги Халваджиян и Хилда Казасян. Скоро предстои да разберем и останалите двама членове.

Водещи

Най-четени