Хайди Клум лудна по наше момче (ВИДЕО) 20.06 | 09:00

Кристиян Стойнев вдигна на крака звездите

От Беатрис Николoва

Българинът Кристиян Стойнев изправи журито на "Америка търси талант" на крака. Супермоделът Хайди Клум и Мел Би от "Spice girls" луднаха по нашето момче. Нашенецът не за първи път участва в шоуто, преди 7 години той показва акробатичните си умения във втория сезон на предаването, но отпадна в ранен етап.

Сега Кристиян се завърна с гръм и трясък. Журито - Хауърд Стърн, Хайди Клум, Мел Би и Хауи Мандел – дадоха едно голямо "Да" на българският акробат.

"Показа ни неща, които имам чувството, че никой от нас не е виждал досега", заяви Хайди Клум. Бившата спайска Мел Би пък се възхити от физиката на акробата и много се зарадва, че по време на номера той си е свалил якето.

Кристиян Атейди Стойнев е роден през 1991 година в Сарасота, Флорида, известен като "Града на цирка". Баща му Иван Стойнев е български цирков акробат, напуснал страната, когато бил едва на 13, за да участва в представленията на различни трупи. Майка му Марица Атейди - изпълнителка на акробатични номера във въздуха, е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария, най-големия и най-посещавания цирк в Мексико.

Кристиян излиза на сцена още на 6-годишна възраст, с времето той станал изкусен в карането на уницикъл (велосипед с едно колело) и балансиране на една ръка. Участвал е във фестивала в Монте Карло през 2004 година, където взема бронзов медал и специалната награда на принц Рение.

Водещи

Най-четени