Хванаха Анелия и адвоката ѝ в Японския хотел 28.11 | 11:38

Юристът от години води делата на Коко Динев

От Цанка Донкова

Фолк дивата Анелия е била заснета в опасна близост до адвоката си - благоевградчанина Росен Кацарски. Двамата са станали "жертва" на напористи папараци, съобщава struma.bg.

Певицата и юристът са имали среща в Японския хотел, за да обсъдят съдебни дела. Анелия пристигнала на уреченото място в спортен екип след сутрешния си джогинг. Тя се отправила към адвоката, който току-що бил оставил своя джип на паркинга. Съвсем непринудено фолк дивата лепнала целувка на благоевградския юрист и в същия миг блеснала светкавица.

"Май ни снимаха. Като нищо ще напишат, че си новото ми гадже", пошегувала се певицата. Адвокатът от своя страна само махнал с ръка. Двамата се отправили на кафе, за да обсъдят бъдещия иск на певицата заради клеветата, че била любовница на своя кум Георги Илиев.

Деловото кафе било последвано от оглед на мебели в шоурума на благоевградската бизнес дама Анжела Лазова. Анелия потърсила съвет от адвоката си за вътрешния дизайн на новата си къща, която ще се появи в престижния квартал "Симеоново".

Според архитектурния проект на двуетажната сграда тя ще е с разгъната площ от 500 кв. м. Проектът вече бил изготвен и чакал одобрение. Певицата искала да се консултира отрано със стилист по вътрешно обзавеждане и адвокат Росен Кацарски препоръчал своята съгражданка, която мебелирала софийското му жилище.

Благоевградският юрист от години е семейният адвокат на Коко Динев, но освен това той води и всички дела на бившата жена Динев – Анелия.