Хванаха прелюбодееца Емил Русев в крачка 05.04 | 10:05

Микрофоните на „Къртицата“ го хванаха как флиртува с бившата

От iNews.bg

Предаването "Къртицата" по TV7 продължава да предизвиква флиртове и закачки. Дали причината е това, че са изолирани от останалия свят, или участниците просто търсят вниманието на камерите, оставяме сами да прецените. Отново обаче в крачка беше хванат прелюбодеецът Емил Русев.

След като миналата седмица жена му Христина си тръгна от шоуто, изглежда той се почувства доста по-спокоен и вече присъствието на бившата му любима Виктория Джумпарова вече не го притеснява. Напротив, оказа се, че му е доста приятно и дори започна да флиртува с нея, което беше уловено от микрофоните на продукцията.

"Дразниш ме в хубавия смисъл. Знам къде ходиш всеки месец и ще те хвана там", каза той на Виктория.

Въпреки всичко, което чу обаче, съпругата му продължи по всякакъв начин да го защитава по време на живото предаване миналата вечер, 4 април. Според нея изобщо не става въпрос за флирт и имала абсолютно доверие на Емил. Освен това много пъти му била казвала, че ако предпочита да отиде при Виктория, да го направи.

"Откакто Христина я няма в Базата, Емил има едно много по-освободено поведение към мен. Той от много отдавна ми е безразличен и въобще не ме притеснява, даже ми е смешно, жалко е", пък заяви Виктория.

Междувременно тази седмица изненадващо номиниран за Къртица от зрителите е бившият футболен национал Илиян Киряков. До последно си оспорваше лидерството със Евгени Иванов-Пушката, но накрая зрителите решиха да изпратят него на тест.

Водещи

Най-четени