Хлапета влизат безплатно на W.A.S.P. 01.08 | 12:05

Останаха само три дни до концерта в Бургас

От iNews.bg

Почитателите на здравия хеви метъл вече стягат куфарите за Бургас за дългоочакваната си среща с американската банда W.A.S.P. Остават само три дни до страхотното шоу на 4 август, понеделник, в Летния театър на морския град.

Организаторите от сега предупреждават, че на концерта няма да бъдат допускани подпийнали и дрогирани фенове. Забранено е също внасянето на остри предмети, несгъваеми чадъри, опасни, отровни и запалими вещества, огнестрелно и хладно оръжие, както и професионална видео и фото снимачна техника.

1351955

Хлапетата, които са на възраст до 10 години, пък ще влизат безплатно. Така че съвсем спокойно можете да заведете и децата си да се позабавляват с малко рок.

Началото на купона с 40-минутен сет ще сложат италианците от Scala Mercalli. Групата е свирила на много от най-големите музикални фестивали в цяла Европа и има зад гърба си над 20-годишна кариера.

След тях щафетата поема "Аналгин", начело с легендата на "Ахат" – Звезди. Шоуто на хедлайнърите пък се очаква да започне точно в 21:30. Блеки Лоулес и неговите музиканти ще потопят всички в незабравим сценичен пърформънс, включващ много ефекти.

1351957

Водещи