Холивудската звезда Никъсъл Кейдж пропиля 150 милиона долара за щуротии и обедня 28.09 | 09:00

Никълъс дори си купи надгробна плоча с пирамидална форма, която се надява да използва след смъртта си

От iNews.bg

Как Никълъс Кейдж изхарчи богатството си от 150 милиона долара и обедня? Според холивудски медии, акьорът е успял да стопи богатството си от 150 милиона долара. И то за закупунването на доста странни неща…

56-годишният мъж по принцип е един от най-печелившите актьори в Холивуд и участва в редица емблематични филми. Сега обаче той е в дълг. Според някои, той възлиза на близо 6 милиона долара.

Но струва ли си това? Кейдж определено е харчил парите си за някои необичайни придобивки през годините.

Така например, той веднъж си купи череп на динозавър Tarbosaurus на възраст 67 милиона години за 300 000 долара. След това актьорът купи баварски замък от 11-ти век в Германия за 8 милиона долара.

Той също така си взе остров от 40 акра на юг от Насау, като плати 7 милиона долара за това удоволствие. Интересно, но островът се е оказал по-евтин от замъка.През 2006 г. Никълъс закупи "къща с духове", която е принадлежала на серийната убийца мадам Делфин ЛаЛори за 3,45 милиона долара.

Според някои, актьорът е притежавал 15 различни резиденции едновременно, включително дом на плажа в Калифорния на стойност 25 милиона долара.

Да не говорим за момента, в който Кейдж е бил горд притежател на 50 редки автомобила и около 30 мотора…

Една от най-скъпите му коли се появи под формата на Lamborghini, която той закупи през 1997 г. за невероятните 450 000 долара. И да, той небрежно похарчи 1 милион долара за Ferrari Enzo и имаше около девет коли Rolls Royce.

Той също така в един момент притежаваше четири яхти, като най-скъпата се оценява на 20 милиона долара. Никълъс дори си купи надгробна плоча с пирамидална форма, която се надява да използва след смъртта си.

Да, очевидно актьорът обича да харчи, така че не е никаква изненада, че е фалирал.

Водещи

Най-четени