Холивудските звезди и хранителните разстройства 23.11 | 14:49

Опитът на Кейт Бекинсейл, Кейт Уинслет, Никол Ричи, Джесика Алба

От Олга Андреева

Хранителните разстройства са едни от най-честите проблеми, пред които се изправят известни личности. Опитвайки се да паснат на холивудските стандарти и борейки се с наследствена обремененост, стрес и напрежение, дамите често се изправят пред анорексията и булимията. International Business Times представя някои от известните жени, които не се притесниха да споделят за проблемите си, за да вдъхнат кураж на други жени да се борят.

Кейт Бекинсейл

Звездата от "Подземен свят" винаги е била в топ форма. Но британската актриса признава, че е страдала от анорексия още преди да започне да преследва кариера в киното. Кейт предпочита да не се връща назад в миналото си, като заявява, че не иска да бъде известна като "бивша анорексичка".

Кейт Уинслет

Друга британска актриса признава, че е страдала от анорексия в младежките си години. По-известна е обаче сякаш с периодите си на сериозно наддаване на килограми. Сега Кейт Уинслет изглежда чудесно, споделя, че е горда с извивките си и, че се чувства добре в кожата си.

Никол Ричи

Никол предизвика световен медиен нтерес, след като се появиха нейни снимки по бикини, на които изглежда кожа и кости. От 2006 г. Ричи се бори с анорексия. Звездата признава, че всичко започва, когато изпада в емоционална дупка след раздялата си с DJ AM.

Джесика Алба

Кой би си помислил, че една от най-секси актрисите в Холивуд някога е страдала от хранителни проблеми? През 2005 г. обаче тя сама призна, че е анорексичка. Актрисата обясни, че това се дължи на факта, че е израснала в семейство с наднормено тегло, така че винаги се е опитвала да бъде изключение. Днес, след като е майка на две деца актрисата не само изглежда чудесно, но и се е оттървала от нуждата да поддържа неестествено кльощаво тяло.

Водещи

Най-четени