Холивудско прощално парти за шоуто на Опра Уинфри 18.05 | 09:26

Последният епизод на шоуто на Опра ще бъде излъчен на 25 май

От Олга Андреева

Опра Уинфри е на път да сложи край на четвъртвековното си управление по телевизия ABC с прощално парти, на което присъстваха знаменитости като Бионсе, Мадона, Арета Франклин, Том Круз, Майкъл Джордан и много други, съобщи Ройтерс.

Зрителите ще могат да видят звездното шоу, състояло се във вторник вечер, в две части - на 23 и 24 май. Окончателният епизод на "Шоуто на Опра Уинфри", чието съдържание все още се пази в тайна, ще бъде излъчен на 25 май.

Така ще бъде сложен край на 25-годишното излъчване на шоуто, което стана едно от най-гледаните дневни ток шоута по американска телевизия.

"Тя е "саморъчно" направена жена, която остана на върха повече от 25 години и все още може да рита задници", заяви Мадона пред публика от около 13 000 души. Певицата похвали Уинфри за нейната смелост.

"Не е тайна, че милиони хора са вдъхновени от Опра", каза тя. "Аз съм една от тях. Тя се бори за нещата, в които вярва, дори и да я правят непопулярна."

"Шоуто ти превърна изненадите във форма на изкуство", заяви актьорът Том Ханкс.

Отслабналата Арета Франклин, която се възстанови след тежка операция преди шест месеца, изпя "Amazing Grace" на зашеметената Уинфри, облечена в лилава рокля и вързана на конска опашка.

Бионсе, която изпя новия си сингъл "Run the World (Girls)”, заяви, че благодарение на Опра "жените навсякъде израснаха в разбирането си за това какви сме, кои сме и кои можем да бъдем."

Том Круз призна, че за него е било чест да бъде гост на Уинфри 12 пъти от 1988 г. насам.

В специалното парти участваха още Уил Смит, Холи Бери, Куин Латифа, Пати Лабел, Джери Зайнфелд, Даян Сойер, Джейми Фокс, Стиви Уондър, Ъшър и баскетболната звезда Майкъл Джордан.

Уинфри, смятана за най-влиятелната жена в американска телевизията, слага край на шоуто си, за да отдели повече време и енергия за собствената си кабелна телевизия OWN, която стартира през януари.

Водещи

Най-четени